Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA Z MAŚLAKÓW I KUREK
Kroki postępowania
![Krok 1 - ZUPA Z MAŚLAKÓW I KUREK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-maslakow-i-kurek1-2.jpg)
![Krok 2 - ZUPA Z MAŚLAKÓW I KUREK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-maslakow-i-kurek2-2.jpg)
![Krok 3 - ZUPA Z MAŚLAKÓW I KUREK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-maslakow-i-kurek3-2.jpg)
![Krok 4 - ZUPA Z MAŚLAKÓW I KUREK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-maslakow-i-kurek4-2.jpg)
![Krok 5 - ZUPA Z MAŚLAKÓW I KUREK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-maslakow-i-kurek5-2.jpg)
grzyby leśne | 350 gram(maślaki) |
kurki | 150 gram |
bulion warzywny | 1,5 litra |
śmietana 30% | 150 ml |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 szt |
masło klarowane | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 szt |
Owoc jałowca cały Prymat | 2 szt |
chili | 1/4 łyżeczki(płatki) |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
pieprz | 1/4 łyżeczki |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: