Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z pieczarkami i papryką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa z pieczarkami i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-pieczarkami-i-papryka1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa z pieczarkami i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-pieczarkami-i-papryka2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa z pieczarkami i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-pieczarkami-i-papryka3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa z pieczarkami i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-pieczarkami-i-papryka4-2.jpg)
schab bez kości | 400 gram |
pieczarki | 400 gram |
papryka czerwona | 1 sztuka |
marchew | 3 sztuki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyzka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: