Składniki:
żoładki kurze | 30 dkg |
wątróbki z gęsi | 20 dkg |
serca z kurczaka | 10 dkg |
pieczarki | 25 dkg |
śmietana 18 proc | |
natka pietruszki | |
mąka | |
przyprawa do zup | |
wywar drobiowo-wołowy | 1.5 l |
żoładki kurze | 30 dkg |
wątróbki z gęsi | 20 dkg |
serca z kurczaka | 10 dkg |
pieczarki | 25 dkg |
śmietana 18 proc | |
natka pietruszki | |
mąka | |
przyprawa do zup | |
wywar drobiowo-wołowy | 1.5 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: