Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z serków topionych wg Zub3ra
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa z serków topionych wg Zub3ra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-serkow-topionych-wg-zub3ra1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa z serków topionych wg Zub3ra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-serkow-topionych-wg-zub3ra2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa z serków topionych wg Zub3ra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-serkow-topionych-wg-zub3ra3-2.jpg)
Smacznego!
![Krok 4 - Zupa z serków topionych wg Zub3ra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-serkow-topionych-wg-zub3ra4-2.jpg)
serek topiony | 20 dag |
marchew | 2 |
pietruszka | 1 |
seler | 1/3 |
bulion | 1 1/3 l |
makaron | 300 g |
sól | |
pieprz | |
oliwa | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Kucharek przyprawa do potraw |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: