Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z zieloną fasolką , pieczarkami i papryką - z dodatkiem jogurtu naturalnego :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa z zieloną fasolką , pieczarkami i papryką - z dodatkiem jogurtu naturalnego :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-zielona-fasolka-pieczarkami-i-papryka-z-dodatkiem-jogurtu-naturalnego1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa z zieloną fasolką , pieczarkami i papryką - z dodatkiem jogurtu naturalnego :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-zielona-fasolka-pieczarkami-i-papryka-z-dodatkiem-jogurtu-naturalnego2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa z zieloną fasolką , pieczarkami i papryką - z dodatkiem jogurtu naturalnego :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-zielona-fasolka-pieczarkami-i-papryka-z-dodatkiem-jogurtu-naturalnego3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa z zieloną fasolką , pieczarkami i papryką - z dodatkiem jogurtu naturalnego :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-zielona-fasolka-pieczarkami-i-papryka-z-dodatkiem-jogurtu-naturalnego4-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa z zieloną fasolką , pieczarkami i papryką - z dodatkiem jogurtu naturalnego :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-zielona-fasolka-pieczarkami-i-papryka-z-dodatkiem-jogurtu-naturalnego5-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa z zieloną fasolką , pieczarkami i papryką - z dodatkiem jogurtu naturalnego :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-zielona-fasolka-pieczarkami-i-papryka-z-dodatkiem-jogurtu-naturalnego6-2.jpg)
skrzydełka kurczaka | 2 sztuki |
fasolka szparagowa | 400 gram |
papryka czerwona | 0.5 sztuki |
pieczarki | 200 gram |
ziemniaki | 3 sztuki |
marchew | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
jogurt naturalny | 150 gram |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1\3 łyzeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1\3 łyzeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1\3 łyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: