Składniki:
szparagi zielone | 1 pęczek |
groszek | 1 puszka |
bulion drobiowy | 1 litr |
wino białe wytrawne | 250 ml |
szczypiorek usiekany | 1 pęczek |
majeranek | |
pieprz | |
sól | |
parmezan starty | |
filet z kurczaka | 40 ugotowany |
szparagi zielone | 1 pęczek |
groszek | 1 puszka |
bulion drobiowy | 1 litr |
wino białe wytrawne | 250 ml |
szczypiorek usiekany | 1 pęczek |
majeranek | |
pieprz | |
sól | |
parmezan starty | |
filet z kurczaka | 40 ugotowany |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: