Składniki:
żur | 0,5 l |
jaja | 4 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
majeranek | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
rosłki | 2 kostki |
grzyby suszone | 2 sztuki |
masło | 1 łyżka |
mąki | 1 łyżka |
żur | 0,5 l |
jaja | 4 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
majeranek | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
rosłki | 2 kostki |
grzyby suszone | 2 sztuki |
masło | 1 łyżka |
mąki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: