Przepis i sposób przygotowania na: Żurek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek89-2.jpg)
![Krok 2 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek90-2.jpg)
![Krok 3 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek91-2.jpg)
![Krok 4 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek92-2.jpg)
![Krok 5 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek93-2.jpg)
![Krok 6 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek94-2.jpg)
![Krok 7 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek95-2.jpg)
![Krok 8 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek96-2.jpg)
![Krok 9 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek97-2.jpg)
kiełbasa biała | 3 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
marchewki | 2 sztuki |
por | 50 g |
seler korzeniowy | 50 g |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 duża sztuka |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 10 ziarenek |
czosnek | 3 ząbki |
majeranek | 2 łyżki |
zakwas na żur | 1 szklanka |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
jajko | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: