Przepis i sposób przygotowania na: Żurek kiszony z białą kiełbasą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Żurek kiszony z białą kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-kiszony-z-biala-kielbasa1-2.jpg)
![Krok 2 - Żurek kiszony z białą kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-kiszony-z-biala-kielbasa2-2.jpg)
![Krok 3 - Żurek kiszony z białą kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-kiszony-z-biala-kielbasa3-2.jpg)
![Krok 4 - Żurek kiszony z białą kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-kiszony-z-biala-kielbasa4-2.jpg)
![Krok 5 - Żurek kiszony z białą kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-kiszony-z-biala-kielbasa5-2.jpg)
![Krok 6 - Żurek kiszony z białą kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-kiszony-z-biala-kielbasa6-2.jpg)
woda zimna | 3 litry |
kiełbasa biała | 3 do4 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
ząbek czosnku | 2 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | szypta |
Kostki rosołowe Kucharek | 1 szt |
Majeranek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
zakwas na żur | 250 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: