Przepis i sposób przygotowania na: Żurek z dużą ilością kiełbasy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Żurek z dużą ilością kiełbasy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-z-duza-iloscia-kielbasy1-2.jpg)
![Krok 2 - Żurek z dużą ilością kiełbasy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-z-duza-iloscia-kielbasy2-2.jpg)
![Krok 3 - Żurek z dużą ilością kiełbasy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-z-duza-iloscia-kielbasy3-2.jpg)
![Krok 4 - Żurek z dużą ilością kiełbasy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-z-duza-iloscia-kielbasy4-2.jpg)
![Krok 5 - Żurek z dużą ilością kiełbasy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-z-duza-iloscia-kielbasy5-2.jpg)
![Krok 6 - Żurek z dużą ilością kiełbasy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-z-duza-iloscia-kielbasy0-2.jpg)
kiełbasa | 40 dag |
ziemniaki | 4 |
seler | 1 |
żur | 500 ml |
bulion | 300 ml |
ziele angielskie | 4 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
cebula | 1 |
masło do smażenia | |
marchewka | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: