Przepis i sposób przygotowania na: Żurek z grzybami mun
Kroki postępowania
![Krok 1 - Żurek z grzybami mun foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-z-grzybami-mun2-2.jpg)
![Krok 2 - Żurek z grzybami mun foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-z-grzybami-mun3-2.jpg)
![Krok 3 - Żurek z grzybami mun foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-z-grzybami-mun1-2.jpg)
![Krok 4 - Żurek z grzybami mun foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-z-grzybami-mun0-2.jpg)
żur gotowy | 1 szkl |
czosnek | 2 ząbki |
kiełbasa | 25 dag |
jajko | 4 szt |
śmietana | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
grzyby mun | 2-3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
angielskie ziele | 5-6 ziaren |
ogórki kiszone | 2 szt |
majeranek | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
natka pietruszki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: