Składniki:
czornek | 4 ząbki |
zakwas na żurek | 500 ml |
cebula | 2 szt |
kiełbasa | 20 dag |
boczek wędzony | 20 dag |
ziele angielskie | 6 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
włoszczyzna | 1 pęczek |
majeranek | do smaku |
grzyby suszone | 50 g |
czornek | 4 ząbki |
zakwas na żurek | 500 ml |
cebula | 2 szt |
kiełbasa | 20 dag |
boczek wędzony | 20 dag |
ziele angielskie | 6 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
włoszczyzna | 1 pęczek |
majeranek | do smaku |
grzyby suszone | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: