Przepis i sposób przygotowania na: Żurek z pieczarkami i pulpecikami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Żurek z pieczarkami i pulpecikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-z-pieczarkami-i-pulpecikami1-2.jpg)
![Krok 2 - Żurek z pieczarkami i pulpecikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-z-pieczarkami-i-pulpecikami2-2.jpg)
![Krok 3 - Żurek z pieczarkami i pulpecikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-z-pieczarkami-i-pulpecikami3-2.jpg)
![Krok 4 - Żurek z pieczarkami i pulpecikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-z-pieczarkami-i-pulpecikami4-2.jpg)
![Krok 5 - Żurek z pieczarkami i pulpecikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek-z-pieczarkami-i-pulpecikami5-2.jpg)
mięso mielone | 40 dag |
jajko | 2 szt |
cebula | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 0,5 szkl |
pieczarki | 25 dag |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 2 szt |
zakwas na żur | 1 litr |
majeranek | 3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
mąka | do podsypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: