Przepis i sposób przygotowania na: Zwijańce z szynki z papryką, ogórkiem kiszonym i boczkiem
Kroki postępowania
Mięso przyprawić , pieprzem i przyprawą do potraw oraz przyprawą do wieprzowiny. Na doprawione mięso nakładamy kawałek ogórka, papryki i boczku wędzonego.Mięso zwijamy i zabezpieczamy wykałaczkami przed rozwinięciem.
![Krok 1 - Zwijańce z szynki z papryką, ogórkiem kiszonym i boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zwijance-z-szynki-z-papryka-ogorkiem-kiszonym-i-boczkiem2-2.jpg)
![Krok 2 - Zwijańce z szynki z papryką, ogórkiem kiszonym i boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zwijance-z-szynki-z-papryka-ogorkiem-kiszonym-i-boczkiem1-2.jpg)
Mięso gotujemy przez około 2 godziny.
Po godzinie przygotowujemy mieszaninę z mąki i wody i wlewamy do przygotowanego sosu i mieszamy.
Gotujemy jeszcze przez 20 minut.
Obiad gotowy. Smacznego !!!
![Krok 3 - Zwijańce z szynki z papryką, ogórkiem kiszonym i boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zwijance-z-szynki-z-papryka-ogorkiem-kiszonym-i-boczkiem0-2.jpg)