Składniki:
zakwas żytni | kilka łyżek |
mąka pszenna | 200 gram |
mąka żytnia | 500 gram |
sól do smaku | 2 łyżeczki |
mąka razowa | 3/4 szklanki |
siemię lniane | 1 garść |
słonecznik ziarna | 1 garść |
woda letnia | 2,5 szklanki |
zakwas żytni | kilka łyżek |
mąka pszenna | 200 gram |
mąka żytnia | 500 gram |
sól do smaku | 2 łyżeczki |
mąka razowa | 3/4 szklanki |
siemię lniane | 1 garść |
słonecznik ziarna | 1 garść |
woda letnia | 2,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: