Przepis i sposób przygotowania na: Żytnio-razowe pierogi z mięsem i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Żytnio-razowe pierogi z mięsem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zytniorazowe-pierogi-z-miesem-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Żytnio-razowe pierogi z mięsem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zytniorazowe-pierogi-z-miesem-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Żytnio-razowe pierogi z mięsem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zytniorazowe-pierogi-z-miesem-i-pieczarkami0-2.jpg)
mąka pszenna | 1 szklanka |
mąka razowa | 1 szklanka |
mąka żytnia | 1 szklanka |
sól | do smaku |
woda | ile mąka wchłonie |
oliwa | 1 łyżka |
jajko | 1 sztuka |
mięso wieprzowe | 0,5 kg |
pieczarki | 250 g |
cebula | 1 sztuka |
przyprawa do potraw | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
margaryna do smażenia | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: