Przepis i sposób przygotowania na: Risotto z grzybami i wędzonym łososiem norweskim
Risotto rozłożyć na talerzach, udekorować plastrami łososia norweskiego i podawać.
prawdziwki | 100 g |
kurki | 100 g |
ryż do risotto | 300 g |
wino białe wytrawne | 100 ml |
oliwa | 4 łyżki |
masło | 0,25 kostki |
cebula | 1 szt |
wywar grzybowy | 1 litr |
łosoś wędzony plastry | 2 szt |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
tymianek | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
parmezan starty | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: