Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa po prowansalsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka szparagowa po prowansalsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-po-prowansalsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka szparagowa po prowansalsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-po-prowansalsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka szparagowa po prowansalsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-po-prowansalsku0-2.jpg)
fasolka szparagowa | 600 g |
pomidor | 3 szt. |
cebula | 1 szt. |
tymianek | 1 łyżecz. |
czosnek | 1 ząbek |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
cukier | 1 łyżecz. |
natka pietruszki | 1 łyż. |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżecz. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: