Składniki:
mąka | 500 gram |
sól | 1 do smaku |
olej rzepakowy | 1 do smaku |
kapusta kiszona | 1 dkg |
podgrzybki suszone | 10 dkg |
cebula czerwona | 2 sztuki |
pieprz | 1 do smaku |
masło klarowane | 2 łyżki |
woda | 300 (gorąca) |
cebula biała | 1 sztuka |
mąka | 500 gram |
sól | 1 do smaku |
olej rzepakowy | 1 do smaku |
kapusta kiszona | 1 dkg |
podgrzybki suszone | 10 dkg |
cebula czerwona | 2 sztuki |
pieprz | 1 do smaku |
masło klarowane | 2 łyżki |
woda | 300 (gorąca) |
cebula biała | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: