Przepis i sposób przygotowania na: Torcik z kremem zabajone
Kroki postępowania
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni;
Smacznego!
jajko |
1 szt
|
cukier |
30 g
|
mąka ziemniaczana |
25 g
|
mąka pszenna |
25 g
|
żółtko jajek |
2 szt
|
cukier |
50-60 g
|
likier Marsala |
2-3 łyżki
|
Żelatyna wieprzowa Prymat |
1 listek
|
śmietanka |
100 ml 36%
|
cukier puder |
1 łyżka
|
jagody goji |
łyżka
|
listki mięty |
2 szt
|
Do dekoracji: |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: