Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki won ton
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierożki won ton foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-won-ton1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierożki won ton foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-won-ton2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierożki won ton foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-won-ton3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierożki won ton foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-won-ton4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierożki won ton foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-won-ton5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierożki won ton foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-won-ton6-2.jpg)
mąka orkiszowa | 220 g |
gorąca woda | 200 ml |
olej sezamowy | 1 łyżka |
woda zimna | 2 łyżki |
mięso mielone | 300 g, mieszane |
natka pietruszki | 3 łyżki |
sos rybny | 2 łyżki |
sos sojowy jasny | 2 łyżki |
czosnek ząbki | 2 |
sól | 1-2 łyżeczki |
sos chili | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: