Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe z selera
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowe z selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-z-selera1-2.jpg)
W przygotowanym wywarze ugotować al dente selera.
![Krok 2 - Schabowe z selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-z-selera2-2.jpg)
na oliwie na złoty kolor.
![Krok 3 - Schabowe z selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-z-selera3-2.jpg)
seler | 1 |
bulion drobiowy | 1 litr |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
sos sojowy | 2 łyżeczki |
przyprawa uniwersalna | 2 łyżeczki |
jajko | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: