Przepis i sposób przygotowania na: Bezglutenowy jabłecznik z jeżynami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bezglutenowy jabłecznik z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezglutenowy-jablecznik-z-jezynami1-2.jpg)
![Krok 2 - Bezglutenowy jabłecznik z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezglutenowy-jablecznik-z-jezynami2-2.jpg)
![Krok 3 - Bezglutenowy jabłecznik z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezglutenowy-jablecznik-z-jezynami4-2.jpg)
![Krok 4 - Bezglutenowy jabłecznik z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezglutenowy-jablecznik-z-jezynami3-2.jpg)
![Krok 5 - Bezglutenowy jabłecznik z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezglutenowy-jablecznik-z-jezynami5-2.jpg)
![Krok 6 - Bezglutenowy jabłecznik z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezglutenowy-jablecznik-z-jezynami6-2.jpg)
mąka ryżowa | 1/2 szklanki |
jajko | 3 sztuki |
cukier brązowy | 3 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
jabłka | 1 i 1/2 kg |
galaretka cytrynowa | 1 i 1/2 opakowania |
cukier | 2 łyżki |
śmietana 30% | 600 ml |
galaretka cytrynowa | 1 sztuka |
woda | 1/2 szklanki |
jeżyny | 200 g |
czekolada gorzka | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: