Przepis i sposób przygotowania na: Gryczane kaszotto z grzybami leśnymi i fasolką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gryczane kaszotto z grzybami leśnymi i fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gryczane-kaszotto-z-grzybami-lesnymi-i-fasolka1-2.jpg)
![Krok 2 - Gryczane kaszotto z grzybami leśnymi i fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gryczane-kaszotto-z-grzybami-lesnymi-i-fasolka2-2.jpg)
![Krok 3 - Gryczane kaszotto z grzybami leśnymi i fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gryczane-kaszotto-z-grzybami-lesnymi-i-fasolka3-2.jpg)
dowolne grzyby | 500 g |
cebula biała | 2 szt |
fasolka szparagowa zielona | 200 g |
kasza gryczana | 200 g |
Bulion grzybowy | 200 ml |
białe wino | 200 ml |
masło 82% | 2 łyżki |
Tymianek suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
pieprz Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: