Przepis i sposób przygotowania na: Na zimno: Tatar wołowy na grzankach z pumperniklu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Na zimno: Tatar wołowy na grzankach z pumperniklu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-zimno-tatar-wolowy-na-grzankach-z-pumperniklu1-2.jpg)
![Krok 2 - Na zimno: Tatar wołowy na grzankach z pumperniklu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-zimno-tatar-wolowy-na-grzankach-z-pumperniklu2-2.jpg)
![Krok 3 - Na zimno: Tatar wołowy na grzankach z pumperniklu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-zimno-tatar-wolowy-na-grzankach-z-pumperniklu3-2.jpg)
![Krok 4 - Na zimno: Tatar wołowy na grzankach z pumperniklu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-zimno-tatar-wolowy-na-grzankach-z-pumperniklu4-2.jpg)
![Krok 5 - Na zimno: Tatar wołowy na grzankach z pumperniklu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-zimno-tatar-wolowy-na-grzankach-z-pumperniklu5-2.jpg)
polędwica wołowa | 500 g |
żółtko jajek | 4 sztuki |
borowiki marynowane | 200 g |
cebula czerwona | 2 duże |
ogórki konserwowe | |
Musztarda sarepska Prymat | |
chleb | 8 kromek |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: