Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VIII: Kremowe risotto z faszerowanymi pieczarkami, odc. 8
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku VIII: Kremowe risotto z faszerowanymi pieczarkami, odc. 8 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-kremowe-risotto-z-faszerowanymi-pieczarkami-odc.-81-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku VIII: Kremowe risotto z faszerowanymi pieczarkami, odc. 8 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-kremowe-risotto-z-faszerowanymi-pieczarkami-odc.-82-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku VIII: Kremowe risotto z faszerowanymi pieczarkami, odc. 8 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-kremowe-risotto-z-faszerowanymi-pieczarkami-odc.-83-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku VIII: Kremowe risotto z faszerowanymi pieczarkami, odc. 8 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-kremowe-risotto-z-faszerowanymi-pieczarkami-odc.-84-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 szt. |
śmietana 18 proc | 100 ml |
pieczarki portobello | 2 szt. |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
rozmaryn |
szalotka | 1 szt. (mała) |
masło | 40 g |
ryż arborio | 1/2 szklanki |
białe wino | 100 ml |
bulion warzywny | 1,5 l |
serek śmietankowy | 1 łyżka (duża) |
parmezan starty | 20 g |
szczypiorek | |
bazylia |
tymianek | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: