![](/assets/images/play-video-icon.png)
![Fotografia przedstawiająca Co na obiad: Ramen wg Piotra Ogińskiego](https://pliki.doradcasmaku.pl/co-na-obiad-ramen-wg-piotra-oginskiego0-3.jpg)
Przyprawy mają niezwykłą moc. Każda z nich charakteryzuje się określonym smakiem i aromatem. Właściwie zestawione ze sobą dają niebywałe kompozycje, pozwalając tym samym uzyskać niepowtarzalny efekt smakowy przygotowywanej potrawy.
Jak wydobyć z przypraw i dań, to co najlepsze? Wystarczy zastosować kilka trików, które sprawdzą się podczas każdego gotowania! Jak w takim razie doprawić bulion wegetariański? Koniecznie sprawdźcie poradę Doradcy Smaku ale w między czasie przygotujcie niezbędne przyprawy!
Poznajcie przepis na najlepszy bulion bezmięsny!
Składniki:
Przepis: Cebulę przekrój na pół i opal nad ogniem. Do dużego garnka wlej 2 litry zimniej wody. Dodaj obrane warzywa, grzyby oraz przyprawy. Całość gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez godzinę, półtorej.
O właściwościach niezbędnych przypraw, przeczytacie na stronie Prymat: Produkty Prymat
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: