Przepis i sposób przygotowania na: " Truskawkowe tosty w chrupiącej migdałowej skórce "
Kroki postępowania
( odcinając zewnętrzną warstwę )
Tworzymy tak jakby 2 kromki chleba.
Jedną kromkę smarujemy dokładnie ( gęsto! ) dżemem.
Posypujemy płatkami migdałów.
Przykrywamy drugą kromką lekko dociskając.
![Krok 1 - " Truskawkowe tosty w chrupiącej migdałowej skórce " foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawkowe-tosty-w-chrupiacej-migdalowej-skorce1-2.jpg)
Dodajemy cukier waniliowy i dokładnie mieszamy.
Obtaczamy tosta z 2 stron.
Pokrywamy warstwą migdałów.
![Krok 2 - " Truskawkowe tosty w chrupiącej migdałowej skórce " foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawkowe-tosty-w-chrupiacej-migdalowej-skorce2-2.jpg)
Podajemy gorące z sosem truskawkowym lub też gałką lodów waniliowych!
Pycha!
![Krok 3 - " Truskawkowe tosty w chrupiącej migdałowej skórce " foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawkowe-tosty-w-chrupiacej-migdalowej-skorce0-2.jpg)