Przepis i sposób przygotowania na: 3-bit
Kroki postępowania
W pozostałym mleku mieszamy mąkę z budyniem i wylewamy na gotujące mleko.
Gotujemy budyń do zgęstnienia. Ucieramy z masłem.
![Krok 1 - 3-bit foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit32-2.jpg)
![Krok 2 - 3-bit foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit33-2.jpg)
![Krok 3 - 3-bit foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit34-2.jpg)
![Krok 4 - 3-bit foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit35-2.jpg)
![Krok 5 - 3-bit foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit36-2.jpg)
![Krok 6 - 3-bit foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit37-2.jpg)
herbatniki | 3 opakowania |
masa kajmakowa | 1 puszka |
budyń śmietankowy | 1 opakowanie |
mleko 3,2% | 0,5 l |
mąka pszenna | 1 łyżka |
cukier | 3 łyżki |
masło lub margaryna | 0,5 kostki |
czekolada mleczna | 1 tabliczka |
śmietana 30% | 400 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
cukier puder | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: