Przepis i sposób przygotowania na: 3 BIT na kakaowych herbatnikach
Kroki postępowania
Na dnie blaszki wykładamy 1/3 herbatników. Na nich wykładamy masę budyniową.
![Krok 1 - 3 BIT na kakaowych herbatnikach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit-na-kakaowych-herbatnikach1-2.jpg)
![Krok 2 - 3 BIT na kakaowych herbatnikach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit-na-kakaowych-herbatnikach2-2.jpg)
![Krok 3 - 3 BIT na kakaowych herbatnikach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit-na-kakaowych-herbatnikach3-2.jpg)
![Krok 4 - 3 BIT na kakaowych herbatnikach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit-na-kakaowych-herbatnikach4-2.jpg)
Ciasto wstawiamy ponownie do lodówki do zastygnięcia polewy.
![Krok 5 - 3 BIT na kakaowych herbatnikach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit-na-kakaowych-herbatnikach5-2.jpg)
![Krok 6 - 3 BIT na kakaowych herbatnikach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit-na-kakaowych-herbatnikach6-2.jpg)
masa kajmakowa | 1 szt |
herbatniki kakaowe | 1 duże op. |
mleko | 500 ml |
budyń waniliowy | 2 szt |
margaryna | 3/4 kostki |
śmietana kremówka | 600 ml |
cukier puder | 4 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
czekolada gorzka | 100 g |
mleko | 50 ml |
masło | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: