Przepis i sposób przygotowania na: 3 Bit z serem
Kroki postępowania
Margarynę roztopić z miodem, dodać pokruszone herbatniki i kakao. Dokładnie wymieszać i wyłożyć na blachę . Odstawić do ostygnięcia.
![Krok 1 - 3 Bit z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit-z-serem1-2.jpg)
Na ogniu rozpuścić masło, cały czas mieszając dodawać ser, jajka, cukier.
![Krok 2 - 3 Bit z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit-z-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - 3 Bit z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit-z-serem3-2.jpg)
![Krok 4 - 3 Bit z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit-z-serem4-2.jpg)
![Krok 5 - 3 Bit z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit-z-serem5-2.jpg)
Na herbatnikach rozsmarować masę kajmakową przykryć ponownie herbatnikami i wylać resztę sera, który również przykryć herbatnikami.
![Krok 6 - 3 Bit z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit-z-serem6-2.jpg)
Galaretkę rozpuścić w 1 szklance wody i ostudzić. Jogurt ubić ze śnieżkami i wlać lekko tężejącą galaretkę. Piankę wylać na ciasto.
![Krok 7 - 3 Bit z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit-z-serem7-2.jpg)
![Krok 8 - 3 Bit z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-bit-z-serem8-2.jpg)