Składniki:
łopatka bez kości | 0.5 kg |
cebula | 1 sztuka |
fasolka szparagowa | 300 gram |
ketchup pikantny | 100 ml |
śmietana 18 proc | 0.5 szklanki |
mąka | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
ząbki czosnku | 2 sztuki |
łopatka bez kości | 0.5 kg |
cebula | 1 sztuka |
fasolka szparagowa | 300 gram |
ketchup pikantny | 100 ml |
śmietana 18 proc | 0.5 szklanki |
mąka | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
ząbki czosnku | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: