Przepis i sposób przygotowania na: a'la Żurek II
Kroki postępowania
![Krok 1 - a'la Żurek II foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ala-zurek-ii1-2.jpg)
![Krok 2 - a'la Żurek II foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ala-zurek-ii2-2.jpg)
![Krok 3 - a'la Żurek II foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ala-zurek-ii3-2.jpg)
![Krok 4 - a'la Żurek II foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ala-zurek-ii4-2.jpg)
![Krok 5 - a'la Żurek II foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ala-zurek-ii5-2.jpg)
![Krok 6 - a'la Żurek II foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ala-zurek-ii6-2.jpg)
kości wędzone | 1 sztuka |
ziemniaki | 4 sztuki |
cebula | 1-2 sztuki |
boczek | 300 gram |
pieczarki | 200 gram |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 sztuki |
zakwas na żur | 1 butelka |
sól do smaku | 1 szczypta |
Czosnek suszony Prymat | 1\3 łyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: