Przepis i sposób przygotowania na: Ananasowo - jabłkowe ciasto
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ananasowo - jabłkowe ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ananasowo-jablkowe-ciasto3-2.jpg)
![Krok 2 - Ananasowo - jabłkowe ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ananasowo-jablkowe-ciasto2-2.jpg)
![Krok 3 - Ananasowo - jabłkowe ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ananasowo-jablkowe-ciasto1-2.jpg)
![Krok 4 - Ananasowo - jabłkowe ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ananasowo-jablkowe-ciasto0-2.jpg)
Spód: | |
kefir | 250 ml |
mąka | 2 i 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
olej | 1/2 szklanki |
cukier puder | 1/2 szklanki |
jajko | 2 szt |
kruszonka | |
mąka | 5 dag |
cukier | 5 dag |
masło | 5 dag |
Dodatki: | |
ananas w puszce | 1 szt |
jabłka | 3-4 sztuki |
migdały | |
lukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: