Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki cytrynowo-czekoladowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babeczki cytrynowo-czekoladowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-cytrynowo-czekoladowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Babeczki cytrynowo-czekoladowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-cytrynowo-czekoladowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Babeczki cytrynowo-czekoladowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-cytrynowo-czekoladowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Babeczki cytrynowo-czekoladowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-cytrynowo-czekoladowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Babeczki cytrynowo-czekoladowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-cytrynowo-czekoladowe5-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
masło lub margaryna | 10 dag |
mleko | 1 szklanka |
sok z cytryny | 2 łyżeczki |
sól | szczypta |
skórka z cytryny | z 1/2 cytryny |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczki |
czekolada |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: