Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki łososiowo-szpinakowe
Kroki postępowania
Na patelnię wlewamy oliwę,łososia kroimy w małą kosteczkę,wrzucamy na rozgrzaną oliwę i
na małym ogniu smażymy.Opłukany szpinak siekamy nożem ,wrzucamy na patelnię razem z koperkiem i pokrojonymi cebulkami i szczypiorkiem,wszystko dusimy,gdy szpinak zmięknie dorzucamy pokruszoną fetę.
Mieszmy chwilkę wszysto razem,doprawiamy jeszcze do smaku sokiem z cytryny i odstawiamy patelnię.
![Krok 1 - Babeczki łososiowo-szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-lososiowoszpinakowe1-2.jpg)
W misce ubijamy jajka,powinny być dobrze ubite,do tak zwanej białości. Do ubitych jajek dodajemy porcjami ugniecione,przestudzone ziemniaki.Wszystko ubijamy do powstania jednolitej,gładkiej masy.
![Krok 2 - Babeczki łososiowo-szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-lososiowoszpinakowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Babeczki łososiowo-szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-lososiowoszpinakowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Babeczki łososiowo-szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-lososiowoszpinakowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Babeczki łososiowo-szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-lososiowoszpinakowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Babeczki łososiowo-szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-lososiowoszpinakowe0-2.jpg)