Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki rafaello
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babeczki rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-rafaello1-2.jpg)
![Krok 2 - Babeczki rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-rafaello2-2.jpg)
![Krok 3 - Babeczki rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-rafaello3-2.jpg)
![Krok 4 - Babeczki rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-rafaello4-2.jpg)
6. Krem: Przed przygotowaniem należy mleczko przełożyć do lodówki na całą noc. Kolejnego dnia delikatnie otworzyć i łyżką przekładać gęstą masę do miski. Gdy „dojdziemy” do rzadkiej wody nie zbierać już śmietanki koksowej. Do śmietanki dodać cukier puder i ubić na puszysty krem. Babeczki dekorować kremem szprycą. Można udekorować cukrowymi perełkami. Przed podaniem przechowywać w lodówce. Smacznego!
![Krok 5 - Babeczki rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-rafaello5-2.jpg)