Przepis i sposób przygotowania na: Babka cytrynowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa182-2.jpg)
![Krok 2 - Babka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa179-2.jpg)
![Krok 3 - Babka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa180-2.jpg)
![Krok 4 - Babka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa181-2.jpg)
![Krok 5 - Babka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa178-2.jpg)
![Krok 6 - Babka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa177-2.jpg)
![Krok 7 - Babka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa176-2.jpg)
jogurt naturalny | 150 g |
masło | 60 g |
jajko | 2 sztuki |
skórka cytrynowa | z 2 cytryn |
mąka | 150 g |
sól | 1 szczypta |
proszek do pieczenia | 1/4 łyżeczki |
cukier | 100 g |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
lukier | |
cukier puder | 100 g |
sok z cytryny | ok 3 łyżeczek |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: