Przepis i sposób przygotowania na: Babka cytrynowa z serkiem homogenizowanym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babka cytrynowa z serkiem homogenizowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa-z-serkiem-homogenizowanym1-2.jpg)
![Krok 2 - Babka cytrynowa z serkiem homogenizowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa-z-serkiem-homogenizowanym2-2.jpg)
![Krok 3 - Babka cytrynowa z serkiem homogenizowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa-z-serkiem-homogenizowanym3-2.jpg)
![Krok 4 - Babka cytrynowa z serkiem homogenizowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa-z-serkiem-homogenizowanym4-2.jpg)
![Krok 5 - Babka cytrynowa z serkiem homogenizowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa-z-serkiem-homogenizowanym0-2.jpg)
mąka | 1 szkl |
cukier | 1 szkl |
margaryna | 150 g |
jajko | 3 szt |
kisiel cytrynowy | 1 szt |
cukier waniliowy | 1 op |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
serek homogenizowany | 250 g |
sok z jednej cytryny | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: