Przepis i sposób przygotowania na: Babka czekoladowa
Kroki postępowania
Jogurt wymieszać z kawą, jedną łyżką letniej wody, szczyptą soli i cukrem waniliowym. Masło utrzeć z masłem na gładko, dodając jajko z białkiem.
![Krok 1 - Babka czekoladowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-czekoladowa13-2.jpg)
![Krok 2 - Babka czekoladowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-czekoladowa14-2.jpg)
![Krok 3 - Babka czekoladowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-czekoladowa15-2.jpg)
![Krok 4 - Babka czekoladowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-czekoladowa16-2.jpg)
jogurt naturalny | 45 gram |
kawa rozpuszczalna | 1 łyżeczka |
cukier waniliowy | 1 szt |
masło | 45 gram |
cukier | 150 gram |
jajko | 1 szt |
białko | 1 szt |
mąka | 125 gram |
kakao | 45 gram |
proszek do pieczenia | 1 torebka |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: