Przepis i sposób przygotowania na: Babka kokosowa
Przełożyć ciasto do formy na babkę i piec ok. 50-60 minut (do suchego patyczka) w 180'.
Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej, posmarować nią ostudzoną babkę.
Smacznego!
mąka pszenna | 2 szklanka |
margaryna | 250 gram |
cukier | 3/4 szklanka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
wiórki kokosowe | 1/3 szklanka |
jajko | 4 sztuka |
czekolada deserowa | 1 tabliczka |
mleczko kokosowe | 6 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: