Przepis i sposób przygotowania na: Babka rumowa - wersja wielkanocna.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babka rumowa - wersja wielkanocna. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-rumowa-wersja-wielkanocna3-2.jpg)
![Krok 2 - Babka rumowa - wersja wielkanocna. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-rumowa-wersja-wielkanocna1-2.jpg)
![Krok 3 - Babka rumowa - wersja wielkanocna. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-rumowa-wersja-wielkanocna2-2.jpg)
Smacznego.
![Krok 4 - Babka rumowa - wersja wielkanocna. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-rumowa-wersja-wielkanocna0-2.jpg)
mąka | 75 gram |
mąka ziemniaczana | 50 gram |
cukier | 75 gram |
jajko | 2 sztuki |
masło | 120 gram |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
rum | 1/4 szklanki |
sól | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: