Przepis i sposób przygotowania na: Babka serowo-cytrynowa Zub3r'a
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babka serowo-cytrynowa Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-serowocytrynowa-zub3ra1-2.jpg)
![Krok 2 - Babka serowo-cytrynowa Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-serowocytrynowa-zub3ra2-2.jpg)
![Krok 3 - Babka serowo-cytrynowa Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-serowocytrynowa-zub3ra3-2.jpg)
![Krok 4 - Babka serowo-cytrynowa Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-serowocytrynowa-zub3ra0-2.jpg)
cytryna | |
jajko | 3 |
mąka | 1 1/2 szkl |
proszek do pieczenia | 4 płaskie łyżeczki |
cukier | 3/4 szkl |
kisiel cytrynowy | |
margaryna | 3/4 kostki |
sól | szczypta |
serek homogenizowany | 25 (waniliowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: