Przepis i sposób przygotowania na: Babka z krówkami
Kroki postępowania
Masło utrzeć z cukrem na puszysto.Dalej miksując , dodawać po jednym jajku
![Krok 1 - Babka z krówkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-z-krowkami1-2.jpg)
Wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia, dodać ajerkoniak ,wymieszać
![Krok 2 - Babka z krówkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-z-krowkami2-2.jpg)
Cukierki pokroić na kawałki, obtoczyć w mące.
![Krok 3 - Babka z krówkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-z-krowkami3-2.jpg)
Następnie dodać do masy, wymieszać
![Krok 4 - Babka z krówkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-z-krowkami4-2.jpg)
Przygotować formę z kominkiem, wysmarować masłem i posypać bułką tartą. Powstałą masę wlać do formy. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 50 min. ( sprawdzić patyczkiem). Wyjąć, ostudzić, oprószyć cukrem pudrem
![Krok 5 - Babka z krówkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-z-krowkami5-2.jpg)