Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan faszerowany kaszą pęczak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bakłażan faszerowany kaszą pęczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-kasza-peczak1-2.jpg)
![Krok 2 - Bakłażan faszerowany kaszą pęczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-kasza-peczak2-2.jpg)
![Krok 3 - Bakłażan faszerowany kaszą pęczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-kasza-peczak3-2.jpg)
![Krok 4 - Bakłażan faszerowany kaszą pęczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-kasza-peczak4-2.jpg)
![Krok 5 - Bakłażan faszerowany kaszą pęczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-kasza-peczak5-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 6 - Bakłażan faszerowany kaszą pęczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-kasza-peczak6-2.jpg)
bakłażan | 1 szt |
kasza pęczak | 100 gram |
pomidor | 1 szt |
cebula | 1 mała szt |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
ser żółty | 150 gram |
sól do smaku | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: