Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażany z sosem paprykowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bakłażany z sosem paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazany-z-sosem-paprykowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Bakłażany z sosem paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazany-z-sosem-paprykowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Bakłażany z sosem paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazany-z-sosem-paprykowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Bakłażany z sosem paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazany-z-sosem-paprykowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Bakłażany z sosem paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazany-z-sosem-paprykowym5-2.jpg)
![Krok 6 - Bakłażany z sosem paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazany-z-sosem-paprykowym6-2.jpg)
papryka czerwona | 3 szt |
papryczka chili | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
chleb tostowy | 1 kromka |
bakłażan | 1 szt |
ser ricotta | 250 g |
ser żółty | 150 g |
bazlia | 10 listków |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
jajko | 1 sztuka |
oliwa | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: