Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażany zapiekane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bakłażany zapiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazany-zapiekane1-2.jpg)
![Krok 2 - Bakłażany zapiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazany-zapiekane2-2.jpg)
![Krok 3 - Bakłażany zapiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazany-zapiekane3-2.jpg)
![Krok 4 - Bakłażany zapiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazany-zapiekane4-2.jpg)
bakłażan | 2 szt |
mięso mielone | 60 dag |
przecier pomidorowy | 100 ml |
ryż | pół woreczka |
czosnek | 3 ząbki |
pieczarki | 25 dag |
cebula | 2 szt |
olej do smażenia | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: