Przepis i sposób przygotowania na: Bananowe muffiny Hamrocyka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bananowe muffiny Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-muffiny-hamrocyka1-2.jpg)
![Krok 2 - Bananowe muffiny Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-muffiny-hamrocyka2-2.jpg)
![Krok 3 - Bananowe muffiny Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-muffiny-hamrocyka3-2.jpg)
![Krok 4 - Bananowe muffiny Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-muffiny-hamrocyka0-2.jpg)
mąka | 500 gram |
cukier | 250 gram |
margaryna | 250 gram |
jajko | 2 szt. |
mleko | 500 ml |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
kakao | 2 szt. |
wiórka czekoladowe | |
banan | 2 szt. |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: