Przepis i sposób przygotowania na: Bananowe muffiny Nigelli
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bananowe muffiny Nigelli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-muffiny-nigelli1-2.jpg)
![Krok 2 - Bananowe muffiny Nigelli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-muffiny-nigelli2-2.jpg)
![Krok 3 - Bananowe muffiny Nigelli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-muffiny-nigelli3-2.jpg)
![Krok 4 - Bananowe muffiny Nigelli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-muffiny-nigelli4-2.jpg)
![Krok 5 - Bananowe muffiny Nigelli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-muffiny-nigelli5-2.jpg)
![Krok 6 - Bananowe muffiny Nigelli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-muffiny-nigelli6-2.jpg)
banan | 3 dojrzałe sztuki |
olej roślinny | 125 ml |
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna | 250 g |
cukier | 100 g |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
czekolada | 70-100 g |
orzechy włoskie | 2 garście |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: