Składniki:
woda | 3 litr |
żeberka | 0,5 kg |
buraki czerwone | 0,5 kg |
fasola | 0,5 szklanki |
fasolka szparagowa | 30 dag |
kalafior | 0,5 |
śmietana 24% | 2 kubki |
kapusta biała | 25 dag |
kostka rosołowa | 1 |
woda | 3 litr |
żeberka | 0,5 kg |
buraki czerwone | 0,5 kg |
fasola | 0,5 szklanki |
fasolka szparagowa | 30 dag |
kalafior | 0,5 |
śmietana 24% | 2 kubki |
kapusta biała | 25 dag |
kostka rosołowa | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: